Terug naar Zinder
Zinder Educatie
Educatie >Nieuws > Goede voornemens? Volg een korte cursus bij Zinder

Goede voornemens? Volg een korte cursus bij Zinder

Een populair goed voornemen is dat mensen meer tijd voor zichzelf vrij willen maken. Voor meer balans en momenten voor zichzelf. Op die momenten is het nieuwe cursusaanbod van Zinder geïnspireerd. We zijn het nieuwe jaar voortvarend gestart met nieuwe, korte cursussen op allerlei gebieden. Van muziek tot beeldende kunst en van dans tot theater.

Burlesque
Zo start op maandag 23 januari een cursus Burlesque dansen. In de cursus Burlesque krijgen cursisten de kans om meer zelfvertrouwen en een unieke dansstijl te ontwikkelen in een ontspannen sfeer. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. 
Klik hier> voor meer informatie over Burlesque.


Pottenbakken
Helemaal een garantie op een zen-gevoel is de cursus Keramiek- Pottenbakken vanaf maandag 6 februari. Cursisten kunnen het plezier ervaren van zelf iets met de handen maken en rustig en geconcentreerd bezig zijn. |
Klik hier> voor meer informatie over Pottenbakken.


Jeugd
In de voorjaarsvakantie (van maandag 27 februari t/m donderdag 2 maart) kunnen kinderen vanaf 8 jaar zelf een film gaan maken met de cursus KinderFilmAcademie. In vier dagen gaan zijn aan de slag voor én achter de camera. De film gaat op 11 maart feestelijk in première Schouwburg en Filmtheater de Agnietenhof. Klik hier> voor meer informatie over onze KinderFilmAcademie. 

En schermtijddiscussies zijn voortaan verleden tijd, want vanaf vrijdag 27 januari kunnen kinderen tussen 6-9 jaar> en tussen 10-14 jaar> een cursus Game Design volgen. In een reeks van vier lessen leren toekomstige gamedesigners hoe games worden opgebouwd, van de eerste stap tot het kunnen spelen ervan.

Naast deze cursussen starten er nog veel meer nieuwe cursussen voor allerlei leeftijden: Kunstgeschiedenis, Tekenen en Schilderen, Handletteren, Theater Lab, Turkse Volksdans, KinderKunstenaars en nog veel meer. Kijk hier> voor het totale cursusaanbod.