Terug naar Zinder
Zinder Educatie
EducatieInfo > Contact

Contact

Zinder Educatie
Rechtbankstraat 1
4001 JR Tiel

T   Zinder Educatie: 0344 63 60 60
E  educatie@cultuurbedrijftiel.nl

Route

Zinder is ook met het Openbaar Vervoer en de veerpont goed bereikbaar.
Auto - Plan hieronder je route via Google Maps.
Trein - Vanaf Station Tiel loop je in ongeveer 10 à 15 minuten naar Zinder. 
Bus - (Arriva, lijn 245) Stap uit bij de halte Westluidense Poort, Tiel.
Veerpont - (Voet- en fietsveer Tiel-Wamel) Loop vanaf het aanmeerpunt van het voetveer (Waalkade) in 5 minuten naar Zinder. 
 

Kort Parkeren

Breng je een kort bezoek (<15 minuten) aan Zinder? Maak dan gebruik van de Kiss & Ride. Voor de ingang aan de Rechtbankstraat zijn 5 Kiss & Ride parkeerplekken beschikbaar.

Lang Parkeren

Je kunt parkeren in de ondergelegen parkeergarage Westluidense Poort. Camera’s registreren je kenteken bij het in- en uitrijden, je ontvangt geen parkeerkaartje. Tot 01:00 uur kun je de parkeergarage inrijden. Uitrijden kan altijd. Betalen kan op twee manieren: achteraf bij de betaalautomaat of via een parkeerapp op je smartphone.

Betaalautomaat
Bij terugkomst voer je (na 01.00 uur) je kenteken in op het scherm naast de deur om deze te openen. Vervolgens voer je nogmaals je kenteken in op de blauwe betaalautomaat en krijg je te zien hoeveel je moet betalen. Het is dus belangrijk om je kenteken te onthouden. 

Mobiel parkeren
Voorkom een rij voor de parkeerautomaat en betaal met een mobiel parkeren app! Meld je aan bij apps als ParkMobile of YellowBrick en installeer de app op je telefoon. De parkeertijd start je door te bellen, sms’en of gebruik te maken van de app (#4002). Vergeet je niet af te melden zodra je de parkeergarage verlaat.

Voor meer en actuele informatie over parkeermogelijkheden en tarieven verwijzen wij je graag naar Prettig Parkeren Tiel of de website van de Gemeente Tiel

Wijzigingen in data, prijzen en locaties voorbehouden.