Terug naar Zinder
Zinder Educatie
Educatie > Agenda

Agenda

Zo. 3 Oktober | 13.00 uur
Optreden Saz | Turkse muziek

Kom op zondag 3 oktober om 13.00 uur naar Zinder en geniet van Turkse muziek! De saz is hierbij natuurlijk niet weg te denken.
Het Turkse snaarinstrument wordt bespeeld met een plectrum, wat een mooi vol geluid geeft. Je hoort de saz dan ook vaak bij traditionele volksmuziek en het is in Turkije populair bij jong en oud. De saz wordt gebruikt als solo-instrument, maar ook om bijvoorbeeld zangers te begeleiden.

Dit optreden is gratis toegankelijk. 


Za. 9 Oktober
Kinderboekenweekfestijn

Bibliotheek Rivierenland, Zinder Educatie en Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof organiseren een middag boordevol activiteiten, workshops, een voorstelling én de Beroepenbieb!
Het thema van de Kinderboekenweek is 'Worden wat je wil'. Het maakt niet uit hoe oud je bent, waar je goed in bent of waar je vandaan komt. Dromen over wat je later worden wil mag altijd. Deze middag kun je volop dromen, inspiratie opdoen en uitvinden waar je goed in bent!

Dit Kinderboekenfestijn is gratis voor kinderen van 4 tot 12 jaar, maar je moet je wel aanmelden via de aanmeldbutton. Hier vind je ook meer informatie over het programma van de middag. 

Gratis aanmelden