Terug naar Zinder
Zinder Educatie
Educatie > Proefles

Proefles

Cursus
Bij twijfel, eerst uitproberen! Weet je niet zeker of een cursus bij jou past? Meld je dan aan voor een gratis proefles. Je kunt zo alvast kennismaken met de docent en de rest van de cursisten. Als de cursus je bevalt dan kun je je eenvoudig inschrijven. Zo niet, probeer gerust een andere cursus uit. Een proefles is mogelijk bij cursussen die 16 lessen of langer duren.

Bij korte cursussen is een proefles niet mogelijk, maar is er de mogelijkheid om je inschrijving na de eerste les kostenloos te annuleren. Je stuurt dan voor aanvang van de volgende les een mail naar educatie@cultuurbedrijftiel.nl.

Wil je zeker zijn van een cursusplek? Dan is ons advies je in te schrijven voor de cursus en niet te wachten op de start van de cursus. Een proefles geeft geen garantie op een plek in de cursus, omdat een cursus in de tussentijd kan volstromen. In dat geval wordt de proefles geannuleerd. Een proefles kan ook geannuleerd worden vanwege te weinig aanmeldingen, dan krijg je een dag voor aanvang van de proefles hierover persoonlijk bericht.

Instrumentale en vocale les
Een proefles geeft je ook de gelegenheid om een (nieuw) instrument uit te proberen en kennis te maken met een docent. Je kunt voor twee keer een (gratis) proefles volgen op verschillende instrumenten. Heb je nog geen idee welk instrument jou leuk lijkt? En zou je meer dan twee verschillende instrumenten willen uitproberen? Dan kunnen we je een proeflespakket op maat aanbieden. Neem daarvoor contact op met de cursusadministratie via educatie@cultuurbedrijftiel.nl.


Aanmelden kan telefonisch via 0344636060, bij de balie in Zinder of via de website. Ga voor aanmelden via de website naar de cursus waarbij jij een proefles wilt volgen en klik dan op de 'Proefles' button.