Terug naar Zinder
Zinder Educatie
EducatieCursussen > Gratis proefles

Gratis proefles

Bij twijfel, eerst uitproberen! Weet je niet zeker of een cursus bij jou past? Meld je dan aan voor een gratis proefles. Je kunt zo alvast kennismaken met de docent en de rest van de cursisten. Als de cursus je bevalt dan kun je je eenvoudig inschrijven. Zo niet, probeer gerust een andere cursus uit.
Bij korte cursussen is een proefles gratis als je je na de proefles niet inschrijft. Schrijf je je in voor de cursus, dan geldt de proefles als de eerste les. Bij korte cursussen is een proefles alleen in de eerste les mogelijk. 

Geen garantie: een proefles geeft geen garantie op een plek in de cursus, omdat een cursus in de tussentijd kan volstromen. Wil je zeker zijn van een cursusplek? Dan is ons advies je in te schrijven voor de cursus en niet te wachten op de Proeflessenweek. 

Onder voorbehoud: een proefles kan geannuleerd worden wanneer de cursus in de tussentijd is volgestroomd. Ook kan een proefles geannuleerd worden vanwege te weinig aanmeldingen. Je krijgt in het geval van annulering een dag voor aanvang van de proefles hierover persoonlijk bericht.

Aanmelden kan telefonisch via 0344636060, bij de balie in Zinder of via de website. Ga voor aanmelden via de website naar de cursus waarbij jij een proefles wilt volgen en klik dan op de Proefles button.