Terug naar Zinder
Zinder Educatie
EducatieMeer Zinder > Cultuurgebouw Zinder

Cultuurgebouw Zinder

In de binnenstad van Tiel, vlak naast de Waal, staat cultuurgebouw Zinder. Jong en oud loopt hier binnen om te genieten van alles wat met kunst en cultuur te maken heeft. Het gebouw heeft een moderne architectuur en er worden veel activiteiten en evenementen georganiseerd.

Kinderen, jongeren en volwassenen uit Tiel en omgeving kunnen direct aan de slag met muziek, beeldende kunst, dans, theater en multimedia. Beginners starten hun creatieve carrière en staan voor het eerst op een podium, ervaren kunstenaars ontwikkelen zich onder leiding van gespecialiseerde docenten. 

Kunst voor iedereen
Wij maken het voor iedereen mogelijk om te genieten van kunst en cultuur, niet alleen door te kijken en te luisteren, maar vooral ook door het zelf te doen. In Zinder ontmoeten kunstliefhebbers, cursisten, amateurs, professionals en publiek elkaar om samen te genieten van kunst in allerlei vormen.

Waarom kiezen voor Zinder?

  • Onze docenten zijn professionals en helpen jou je doelen te bereiken, je grenzen te verkennen en creativiteit te ontwikkelen.
  • Je bevindt je in een inspirerende omgeving waar iedereen zijn passie deelt: samen muziek maken, dansen, werken aan een voorstelling of ideeën uitwisselen in een atelier.
  • Er is altijd iets te beleven! Van voorstellingen en exposities tot concerten en kunstreizen.
  • Alle kunsten vallen onder één dak en worden regelmatig gecombineerd. Zo kun je dansen op livemuziek of meedoen aan een beeldende expositie. 
  • Je krijgt de mogelijkheid om samen te spelen in een orkest, ensemble of band, je mag meedoen aan de jaarlijkse eindvoorstelling of tijdens de opening van een expositie.


Wil je meer weten?
Voor vragen en suggesties kun je ons altijd mailen of bel naar Zinder via 0344 63 60 61.

Teamleider Muziek - Alwin de Vries
Teamleider Dans, Theater & Musical - Inge de Peinder
Teamleider Beeldende Kunst & Onderwijsprojecten - Roos Fokkema
Manager Educatie - Charlotte Reinders