Terug naar Zinder
Zinder Educatie
EducatieMeer Zinder > Feest of workshop in Zinder

Feest of workshop in Zinder

De leukste feestjes vier je in Zinder! Of je zoekt naar een creatief kinderfeest of een gezellige familiedag, teamuitje of vrijgezellenfeest: bij Zinder ben je aan het juiste adres. Let op: Tijdens de Zomerstop van di 9 juli t/m zo 1 september kunnen er geen feestjes worden gepland.

Feest & workshops voor volwassenen
Zoek je een plek voor een familiedag, workshop, teamuitje of feest op maat? Neem dan contact op met Zinder. Ons creatieve team denkt graag met je mee over jouw ideale feest. We nemen het plannen van het feest uit handen en zorgen voor een geweldige dag. Neem contact op met feest@cultuurbedrijftiel.nl om de details te bespreken.

Kinderfeestjes
De leukste creatieve, dans-, theater-, en muzikale feestjes vier je ook in Zinder! Van een prinsen & prinsessenfeest, een tiktok-dansfeest of een knikkerbaanbouwfeest. Bekijk hieronder de diverse kinderfeestjes die we aanbieden, waarbij we jou als organisator ontzorgen en zorgen voor een superleuke dag. Alle feestjes zijn inclusief één consumptie en wat lekkers. Wil je net even wat meer? Bekijk de extra mogelijkheden. Vraag je feest aan via kinderfeest@cultuurbedrijftiel.nl, dan nemen wij contact met je op om de details te bespreken. Samen maken we er een onvergetelijke dag van!

Creatief 
GROOTS SCHILDEREN (5+)
Grote vellen papier, grote kwasten, grote verfrollers! Lekker schilderen in het atelier van Zinder. 

MEDIAMIX (7+)
Vind jij het allemaal leuk: animeren, te vloggen en om te werken met de 3D-printpen, maar kan je niet kiezen? Dan doe je het toch lekker allemaal in het Mediamix kinderfeestje!

WATERBANEN/KNIKKERBANEN BOUWEN (8+)
Beleef een onvergetelijke dag en kom een te gekke waterbaan of knikkerbaan bouwen.

STRIPTEKENEN (8+)
Dompel je onder in de wereld van striptekenen en leer van een professionele striptekenaar hoe je jouw eigen coole stripfiguren kunt ontwerpen!


Dans, theater & musical
FEESTJE IN HET THEATER (4+)
Wil jij je feestje vieren in een echt theater? Kom dan met je vriendjes en vriendinnetjes naar Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof.

VLOGFEESTJE (7+)
Kijk jij ook altijd zo graag naar vlogs en lijkt het jou leuk om zelf te leren vloggen?  Ga dan tijdens deze workshop aan de slag met een echte vlogcamera en maak je eigen vlog.

SING-A-LONG (7+)
Zing jij het liefst de hele dag door? Dan hebben wij het perfecte kinderfeestje voor jou!

TIKTOK-DANSEN (8+)
Ook verslaafd aan TikTok? Leer stap voor stap TikTok dansje, die je opneemt met de TikTok lamp!

MUSICALFEEST (8+)
Ontdek de magie van musical tijdens dit creativieve feestje onder leiding van een echte theaterdocent.

Themafeest
PRINSEN & PRINSESSENFEEST (4+)
Voor alle prinsen en prinsessen hebben we dit magische feestje! Ben jij klaar voor het prinsen- en prinsessenbal? 

RIDDERFEEST (4+)
Een feestje speciaal voor stoere jongens en meisjes.