Terug naar Zinder
Zinder Educatie
Educatie >Nieuws > Open Dag met gratis proeflessen en workshops

Open Dag met gratis proeflessen en workshops

Op zaterdag 3 september is de Open Dag van Zinder. Je kunt hier weer kennismaken met de docenten, maar ook met de cursussen die worden gegeven in de disciplines muziek, beeldende kunst, theater, dans, musical, multimedia, lifestyle en design.


Op zaterdag 3 september ben je vanaf 10.00 uur van harte welkom in Zinder tijdens de Open Dag. Je kunt hier weer kennismaken met de docenten, maar ook met de cursussen die worden gegeven in de disciplines muziek, beeldende kunst, theater, dans, musical, multimedia, lifestyle en design.
En omdat we 5 jaar bestaan maken we er een nóg groter feestje van!

Van 10.00-14.00 uur kun je kennismaken met docenten, informatie inwinnen bij een van de kraampjes en kun je natuurlijk voorproefjes krijgen van de cursussen. Zo zijn er workshops, presentaties, openbare repetities en kun je proeflessen volgen. Zo kun je uit maar liefst 20 instrumenten kiezen om eens uit te proberen, meedoen aan dans-, theater-, musical of beeldende workshops. Ook kun je in Zinder Café of buiten op het terras terecht voor een heerlijke cappuccino of een glas wijn. 

Proeflessen op de Open Dag
Je kunt op elk gewenst muziekinstrument een proefles volgen. Van 10.00-14.00 uur zijn de docenten in hun lokaal aanwezig en kun je jouw favoriete instrument(en) uitproberen. Liever een groepsles Peuterdans, Atelier 2D, Kinderkoor of Fotografie of iets anders? Dat kan ook!

Inschrijven proefles
De online inschrijving is gesloten. Inschrijven voor een proefles kan op zaterdag 3 september bij een van de kramen in de Centrale Hal. 

Klik op onderstaand blokkenschema om het programma te bekijken/


Goed om te weten
-    De workshops Tekenen op het John van Burenplein zijn voor alle leeftijden 
-    Ook Instrumenten uitproberen is voor alle leeftijden
-    Optredens op het John van Burenplein duren tot 14.00 uur
-    Bibliotheek Rivierenland houdt een inloopworkshop in het Medialab van 10.00-14.00 uur (6 t/m 12 jr)