Terug naar Zinder
Zinder Educatie
Educatie >Nieuws > Cultuur @ CruyffCourts Tiel

Cultuur @ CruyffCourts Tiel

Tiel is voor het tweede jaar op rij ingeloot voor het prachtige project Cultuur@CruyffCourts. 

Vanaf maandag 15 augustus t/m vrijdag 19 augustus worden gratis culturele en sportieve workshops aangeboden voor kinderen van 8 t/m 15 jaar op het CruyffCourt in Tiel-West vanaf 14.00 uur. Op zaterdag 20 augustus is er tussen 13.00 en 16.00 uur een spetterend Slot Event met optredens en korte workshops.

Programma met gratis activiteiten
Zinder Educatie, Gemeente Tiel en Mozaïek Welzijn zorgen samen voor een week lang gratis workshops. Kinderen en jongeren kunnen meedoen met onder meer capoeira, een kunstwerk schilderen en een DJ workshop. Ook komen er workshops Lip Dub maken en graffiti spuiten voorbij. Én er wordt uiteraard gevoetbald. Het volledige programma is hier> te zien.

Jeugdfonds Sport & Cultuur
Cultuur@CruyffCourts is een samenwerking tussen Jeugdfonds Sport & Cultuur en de Johan Cruyff Foundation. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is er voor mensen die kampen met geldzorgen. Kinderen die enthousiast zijn over de workshops op het CruyffCourt kunnen via een intermediair een aanvraag doen bij het Jeugdfonds en op deze manier structureel lessen volgen bij onder andere Zinder Educatie. Het fonds betaalt het lesgeld voor kinderen en jongeren t/m 17 jaar. De intermediairs zullen vaak ook regelmatig aanwezig zijn op het CruyffCourt.

Gratis aanmelden
De activiteiten en workshops zijn allemaal gratis toegankelijk. Inschrijven kan hier> , zo ben je verzekerd van een plaats. Kinderen mogen ook altijd langskomen op het CruyffCourt (Wadenoijenlaan) als er workshops zijn. 


Cultuur@CruyffCourts 2021: