Terug naar Zinder
Zinder Educatie
EducatieCursusaanbodMuziekMuziekcursussen > Rockin' old school

Rockin' old school

Zou je wel (weer) eens in een band willen spelen? Stap over de drempel en doe mee met ROS!

Alle 55-plussers mogen meedoen, van beginners tot gevorderden en je hoeft geen noten te kunnen lezen. Plezier en collegiaal samenwerken staan voorop en er zijn regelmatig uitvoeringen in Zinder en daarbuiten.

ROS Bandsessies
De deelnemers aan de sessies worden ingedeeld in bands. Het is handig als je al een instrument kunt bespelen, maar niet noodzakelijk. De bands worden naar belangstelling en niveau ingedeeld. Er is een coach aanwezig om deelnemers verder te helpen. Wil je meedoen? Meld je aan voor Rockin’ Old School of kom langs op vrijdagochtend.

Heb je al een eigen band?
Dan kun je terecht in één van onze lokalen om te oefenen. Klik hier voor meer informatie, de kosten en de beschikbaarheid. Natuurlijk ben je van harte welkom bij al onze feestelijke ROS-uitvoeringen en ROS Pakt Uit.

Heb je behoefte aan coaching om weer een stap verder te komen? Ook dat kan! Neem daarvoor contact op met Zinder Educatie.

Docent: Jan Lucas van Velzen 
Jan Lucas begon op de piano, maar op zijn 14e vond hij de gitaar het mooist en dat is altijd zo gebleven. In de gitaarles leer je het makkelijkst je instrument bespelen. Heb je een voorkeur voor een genre, dan houd hij daar altijd rekening mee en zorg voor lesmateriaal op maat.