Terug naar Zinder
Zinder Educatie
EducatieCursusaanbodMuziekInstrument & zangles > Zang - pop, rock en jazz

Zang - pop, rock en jazz

In deze zanglessen leer je zingen als Anouk, Adele of Douwe Bob. We zingen onder anderen in de genres pop, R&B, rock en soms musical. En je krijgt de kans om samen te zingen in een zanggroepje of in een band.

In het kort:
∙ Leer je stem op de juiste manier gebruiken
∙ Genres pop, R&B, rock en musical
∙ Individuele- en groepsles mogelijk
∙ Meld je aan voor een zanggroep of wordt zanger(es) in een band


Tijdens de les leer je je stem te gebruiken in verschillende muziekstijlen. Het doel is dat je leert zingen op jouw eigen niveau. De basistechnieken leer je al doende aan de hand van verschillende soorten muziek en als je wilt kun je je later specialiseren in jouw voorkeurstijl.

Individuele les of groepsles?
Bij zangles is individuele les het meest gebruikelijk. Voor beginnende kinderen of jongeren van dezelfde leeftijd en hetzelfde niveau kan het inspirerend zijn om samen les te nemen.

Voor beginners raden we aan om wekelijks les te nemen: 20 of 30 minuten, afhankelijk van jouw ambitie en financiële mogelijkheden. Zit je al wat langer op les en kun je al zelfstandig werken? Dan is tweewekelijkse les ook een optie.

Met een strippenkaart ben je flexibel: je koopt een aantal lessen en spreekt per keer met je docent af wanneer je volgende les is. Strippenkaarten zijn er alleen voor volwassenen.

Introcursus
Wil je eerst gedurende een korte periode uitproberen of het iets voor je is? Schrijf je dan in voor de introcursus.

Samen zingen
Iedereen kan zich naast de gewone les opgeven voor een koor of zangensemble. Er is een kinderkoor en voor volwassenen is er keus uit verschillende koren.

Optreden
Voor wie wil zijn er regelmatig momenten om op te treden tijdens een voorspeelavond of een grote uitvoering.