podium-news-itemUrban Summer School - Zinder Podium
 

Urban Summer School

Hou je van hiphop, ben je gek op urban dans of wil je graag leren graffiti te spuiten? Doe mee met de Urban Summer School. Leer nieuwe skills en vaardigheden!

Tijdens de aankomende zomervakantie kan je vanaf 5 verschillende plekken in de provincie Gelderland gratis mee doen aan 5 verschillende digitale workshops. Je krijgt les van echte profs, die jou haarscherp uitleggen hoe je het aan moet pakken. Hoe wordt je een echte mc? Zijn jouw raps corona-proof?  

Geef je op en doe mee. Wees snel, want er is per workshop slechts plek voor 10 mensen.

Aanmelden is gratis en kan via hdeboer@cultura-ede.nl. De workshops zijn bedoeld voor middelbare scholieren. Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshops!

Workshop Hip Hop dans
Datum; Woensdag 22 juli, tijd; 19.30uur- 20.15, locatie; via Zoom 

We starten met een lekkere warming-up om blessures te voorkomen. Daarna kunnen we beginnen! Tijdens de Hip Hop workshop werk je door middel van een toffe choreografie aan je moves en uitvoering. We gaan aan de slag met grooves, energie en muzikaliteit. Ook je zelfverzekerdheid en uitstraling is in deze stijl belangrijk, dus er helemaal voor gaan is een must!

Hoe word ik een betere rapper? Workshop Rap i.s.m. Dani
Datum; vrijdag 14 augustus, tijd: 14.00- 15.00, locatie; via Zoom. 

Leer de basics van het rappen met Daniël Maksimov – beter bekend als rapper Dani van onder andere zijn freestyle items op YouTube. 

Workshop turntablism
Datum; vrijdag 21 augustus, tijd 14.00- 15.30, locatie; via Zoom

We gaan tijdens de masterclass turntablism uitleggen hoe de basis van scratchen werkt, trick mixen en jugglen. Met dj DNS. 

Workshop Beatboxen
Datum; zondag 16 augustus, tijd 14.00-15.00, locatie: via zoom

De Gelderlandfabriek gaat tijdens de Zomerfabriek ook urban! Geef je op en doe mee met de workshop beatboxen. Kijk mee via zoom en oefen je skills als beatbox master!

Nieuws
Do. 09 Jul