Info

  • Info

Coronatoegangsbewijs

Bij een bezoek aan Zinder Podium gelden de landelijke maatregelen voor evenementen. Dit betekent op dit moment dat het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht is om een coronatoegangsbewijs te hebben. Bij de ingang dien je dit te tonen, in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Zoals je waarschijnlijk weet, zijn er nu drie opties voor het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs: volledige coronavaccinatie, herstelbewijs of een (maximaal 24 uur oud) testbewijs (niet via GGD). Lees hier meer over de opties en maatregelen. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van uw persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone? Of wil je het coronabewijs liever op papier? Dan kun je het coronabewijs ook uitprinten via de website www.CoronaCheck.nl

Let op: het gele boekje en het vaccinatiebewijs van de GGD zijn niet geldig.

Informatie kaartverkoop

Tickets voor Zinder Podium zijn verkrijgbaar via www.zinder.nl/podium, bij de balie van Zinder en aan de kassa van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. Tijdens evenementen is de kassa bij de secundaire ingang aan het John van Burenplein geopend. Met speciale verzoeken, zoals het betalen met de PodiumCadeauKaart, tegoedbonnen inleveren, kaarten omruilen en dergelijke, kunnen bezoekers bij de kassa van de Agnietenhof terecht. Lees meer over de kaartverkoop in de FAQ.

Cultuurgebouw Zinder

Met het centrum voor de kunsten, een poppodium, expositieruimte, kunstuitleen, café, het Toeristisch Informatiepunt en Historisch Informatiepunt is Zinder het culturele hart van Tiel. Ook de bibliotheek is in Zinder gehuisvest. Samen met Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof vormt Zinder één organisatie: Cultuurbedrijf Tiel.

Huisregels

De huisregels zijn van toepassing op iedereen die zich bevindt in Zinder Podium.

Technische lijst Zinder Zaal

Je kunt hier de technische lijst en het lichtplan van de Zinder Zaal downloaden. 

Zinder Podium organiseert veel verschillende evenementen, van concerten en feesten tot voorstellingen.