Info

  • Info

Informatie kaartverkoop

Tickets voor Zinder Podium zijn verkrijgbaar via www.zinder.nl/podium, bij de balie van Zinder en aan de kassa van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. Tijdens evenementen is de kassa bij de secundaire ingang aan het John van Burenplein geopend. Met speciale verzoeken, zoals het betalen met de PodiumCadeauKaart, tegoedbonnen inleveren, kaarten omruilen en dergelijke, kunnen bezoekers bij de kassa van de Agnietenhof terecht. Lees meer over de kaartverkoop in de FAQ.

 

PodiumCadeauKaart

Met de PODIUM Cadeaukaart kan de ontvanger kaartjes kopen voor een voorstelling of concert naar keuze. Als gever kunt u zelf de waarde bepalen. Ieder bedrag tussen de € 10,00 en € 150,00 is mogelijk. De waarde op de PODIUM Cadeaukaart is drie jaar geldig en door de ontvanger in één keer of in delen te besteden. Heeft u nog een theater- en concertbon? Maakt u zich geen zorgen: deze blijft onbeperkt geldig bij alle aangesloten verzilverpunten.

De PODIUM Cadeaukaart van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en Cultuurgebouw Zinder
Leuk om te geven én te krijgen. Bestellen kan online via onderstaande button, bij de kassa in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en bij de balie in Cultuurgebouw Zinder.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd!  Inwisselen PODIUM Cadeaukaart 
Inwisselen kan online tijdens het reserveren en aan de kassa in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. Bekijk hier het programma >

 

Cultuurgebouw Zinder

Met het centrum voor de kunsten, een poppodium, expositieruimte, kunstuitleen, café, het Toeristisch Informatiepunt en Historisch Informatiepunt is Zinder het culturele hart van Tiel. Ook de bibliotheek is in Zinder gehuisvest. Samen met Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof vormt Zinder één organisatie: Cultuurbedrijf Tiel.

Huisregels

De huisregels zijn van toepassing op iedereen die zich bevindt in Zinder Podium.

Technische lijst Zinder Zaal

Je kunt hier de technische lijst en het lichtplan van de Zinder Zaal downloaden. 

Zinder Podium organiseert veel verschillende evenementen, van concerten en feesten tot voorstellingen.