Zinder Undercover: KISSterious

  • Zinder Undercover: KISSterious
Tickets
Za. 25 Jan
Regulier Zinder
€ 10,00

Tijdens deze editie van Zinder Undercover staan Kiss, The Rolling Stones en Bad Company in the picture.

KISSterious is de #1 KISS-tribute van de Benelux, die je van alle KISS classics voorziet met alle special effects die je verwacht. Elke show is een rock 'n roll party met klassiekers als "I Love it Loud", "Detroit Rock City" en natuurlijk "I Was Made For Loving You". 

De mannen van Double D Debby draaien al behoorlijk wat jaartjes mee in de Tielse muziekscene. Met hun repertoire dat bestaat uit covers met ballen, hebben ze de meeste kroegen in Tiel en omgeving op hun grondvesten doen trillen en op vrijwel alle festivals in de omgeving de boel aan het swingen gekregen. Hoewel het repertoire redelijk breed is er 1 band waarvan er doorgaans toch wel minimaal 1 nummer in iedere set terugkomt: The Rolling Stones. Ook een band van ouwe rotten die al jaren meedraaien, maar het nog steeds lekker vinden om hun publiek op een paar sets met rauwe ongepolijste muziek te trakteren.

Double D Debby zijn:
Kees Stunnenberg – lead vocals
Nick Bickes – keys en backing vocals
Fred van Toorn – gitaar en backing vocals
Bob Titaleij -  bas 
Jeroen van Bergen – drums
René van Zon – sax en mondharmonica 

Free Company werd in 2002 opgericht door zanger gitarist Dennis Vos en bassist Wim Hobé. Dit duo vond elkaar in hun voorliefde voor classic rock zoals gespeeld door bands als Free en Bad Company. Nadat ze diverse drummers hadden zien komen en gaan was het tijd voor een beter plan. En na een meerjarige vakantie kwamen ze terug met een gloednieuwe, zelfgemaakte drummer: Mika Vos! Een succesvolle tournee volgde en de band vlamde als nooit te voor. Vanaf 2015 werd het rustig rond de band en de mannen gingen hun eigen weg, totdat zij in 2019 de koppen hernieuwd bij elkaar staken voor hun legendarische ‘reunion-concert’ tijdens het Kleipop festival in hun woonplaats Tiel. Deze reunie zou eenmalig zijn, maar op 25 januari 2020 zal Free Co nog één keer hun Free & Bad Company tribute ten gehore brengen. 

Kaarten in de voorverkoop: €10,-
Kaarten aan de deur: € 12,- 

Regulier Zinder
€ 10,00
Zaal open
20:00 uur
Aanvang
20:30 uur
Locatie
ZINDER Zaal
Genre
Rock