Zinder Sessies: The Passengers

  • Zinder Sessies: The Passengers
Tickets
Do. 07 Okt
Regulier Zinder
€ 10,00

Na zes jaar van optredens, bakkies onderweg, sterke verhalen, grenzen verleggen, "Van wie bent u de vader?", 1.5 meter gigs en rangeerterreinen nemen The Passengers met tegenzin afscheid van Thomas Kroon als drummer. 

Dit moment laten we niet ongehoord voorbij gaan en daarom speelt de band op donderdag 7 oktober met Thomas en met nieuwe drummer Ronald Vissers een feestelijke Zinder Sessie om het "stokje" door te geven! 

Let op: de voostelling van 21.30 uur is komen te vervallen in verband met de nieuwe maatregelen. De kaartjes van de show om 21.30 uur zijn geldig voor de show om 20.00 uur. 

Coronatoegangsbewijs
Bij een bezoek aan Zinder Podium gelden de landelijke maatregelen voor evenementen. Dit betekent op dit moment dat het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht is om een coronatoegangsbewijs te hebben. Bij de ingang dien je dit te tonen, in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Zoals je waarschijnlijk weet, zijn er nu drie opties voor het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs: volledige coronavaccinatie, herstelbewijs of een (maximaal 24 uur oud) testbewijs (niet via GGD). Lees hier meer over de opties en maatregelen. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Dan kun je het coronabewijs voor jezelf ook uitprinten via de website www.CoronaCheck.nl. 

Let op: het gele boekje en het vaccinatiebewijs van de GGD zijn niet geldig..

Zinder Sessies: The Passengers
Regulier Zinder
€ 10,00
Aanvang
20:00 uur
Locatie
ZINDER Zaal
Genre
Rock 'n Roll
Attend