Tim Knol & Blue Grass Boogiemen

  • Tim Knol & Blue Grass | UITGESTELD
UITGESTELD
Za. 09 Mei
Regulier Zinder
€ 17,50

ZINDER GESLOTEN TOT MAANDAG 1 JUNI 

Zinder heeft in verband met de afgekondigde maatregelen rond het coronavirus besloten per direct voor het publiek te sluiten. Dit geldt in ieder geval tot 1 juni. Alle evenementen en activiteiten die in genoemde periode in Zinder zouden plaatsvinden worden afgelast.
Wij doen ons uiterste best om zoveel mogelijk van onze evenementen op een later tijdstip in te halen. Zodra hier meer over bekend is, zullen wij u informeren. Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen wij u ook pas in een later stadium informeren over de verdere financiële afwikkeling. We vragen uw begrip daarvoor. 

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen komen zaterdag 9 mei naar Zinder Podium voor een concert! De avond is compleet met DJ Miss Twist, de vintage DJ die met haar unieke collectie 45 toeren plaatjes uit de jaren '50 & '60 altijd weer een bijzondere sfeer creëert. 

Dit voorjaar brachten Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen hun eerste gezamenlijke plaat uit. Tim heeft zijn liefde voor bluegrass- en countrymuziek nooit onder stoelen of banken gestoken. Met het opnemen van dit album met zijn vrienden van de Boogiemen, is er nu dus een lang gekoesterde droom van hem in vervulling gegaan. 

Naast enkele klassiekers uit het genre, spelen ze vooral eigen nummers tijdens hun sets. Op het nieuwe Amsterdamse Americana-festival 'Once in a Blue Moon' gaven ze samen al een voorproefje en dat smaakte naar meer! Intussen zijn ze ook in Paradiso en tijdens het EuroSonic/Noorderslag festival in Groningen al enorm enthousiast ontvangen door zowel de liefhebbers van bluegrass, de die-hard Knol-heads en de 'nietsvermoedende' festivalbezoeker. Ook de pers heeft zich inmiddels uiterst lovend uitgelaten over dit gezelschap.  Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen; nu al een klassieke combinatie! 

Kaarten in de voorverkoop: € 17,50,-
Kaarten aan de deur: € 20,- 

Tim Knol & Blue Grass | UITGESTELD
Regulier Zinder
€ 17,50
Zaal open
20:00 uur
Aanvang
21:00 uur
Locatie
ZINDER Zaal
Genre
Bluegrass
Attend