Superstijl

  • Superstijl | UITGESTELD
UITGESTELD
Za. 16 Mei
Regulier Zinder
€ 8,00

ZINDER GESLOTEN TOT MAANDAG 1 JUNI 

Zinder heeft in verband met de afgekondigde maatregelen rond het coronavirus besloten per direct voor het publiek te sluiten. Dit geldt in ieder geval tot 1 juni. Alle evenementen en activiteiten die in genoemde periode in Zinder zouden plaatsvinden worden afgelast.
Wij doen ons uiterste best om zoveel mogelijk van onze evenementen op een later tijdstip in te halen. Zodra hier meer over bekend is, zullen wij u informeren. Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen wij u ook pas in een later stadium informeren over de verdere financiële afwikkeling. We vragen uw begrip daarvoor. 

SUPERSTIJL - JIJ BEPAALT WAT DE DJ DRAAIT! ????
Stel: je gaat met een groep vrienden en vriendinnen op stap, je hebt veel zin om lekker te gaan dansen maar iedereen wil iets anders horen. Wat ga je dan doen? Opsplitsen is ongezellig maar de rest van de nacht muziek luisteren die jij helemaal niets vindt maakt je stapavondje ook niet perfect.

Het antwoord hierop is Superstijl! De avond waarbij jij elk kwartier kunt stemmen op wat voor muziek de DJ moet draaien. Al bijna 15 jaar trekken de Superstijl DJ’s door Nederland met hun unieke stemsysteem en overal is het feest!

Van ouderwetse happy hardcore tot dikke Nederhop, van lekkere meezingers tot discoknallers en van de vetste festival hits tot stevige rock-klassiekers: onze DJ’s zijn van alle markten thuis. Jij stemt erop, zij draaien het… Enige voorwaarde is natuurlijk wel dat de meerderheid van de stemmen op jouw favoriete stijl is uitgebracht! ????

Nieuwsgierig? Of ken je het al en wil je er zeker bij zijn?! Dat kan! Op zaterdag 16 mei staat Superstijl in Zinder Podium om Tiel te trakteren op de fijnste plaatjes.

Kaarten in de voorverkoop: € 8,-
Kaarten aan de deur: € 10,- 

Superstijl | UITGESTELD
Regulier Zinder
€ 8,00
Zaal open
22:00 uur
Aanvang
22:00 uur
Locatie
ZINDER Zaal
Genre
Clubavond
Attend