Robin Borneman - extra concert

  • Robin Borneman - extra concert
Tickets
Do. 20 Mei
Regulier Zinder
€ 12,50

Robin Borneman is wereldberoemd als frontman van het symfonische rockorkest Trans-Siberian Orchestra. Hij zingt jaarlijks zo’n zestig concerten in arena’s voor vijftienduizend fans. Maar deze Brabantse singer-songwriter is net zo overtuigend in zijn soloshows.

Zijn mix van roots, blues en folk is prachtig verweven in zijn nieuwste album ‘Folklore III: The Cradle Tree. Het laatste album van zijn onlangs voltooide drieluik ‘Folklore’. Dit folk-/roots-project is er één met veel symboliek. De poëtische trilogie vertelt het verhaal van een reiziger zonder naam, een vagebond die op zoek is naar zijn identiteit. Daar waar deel I vooral avontuurlijk en experimenteel is en deel II bovenal duister en zwaar, is ‘Folklore III’ liefdevoller en universeler. De teksten zijn persoonlijker en gaan over bezinning, realisatie, liefde en wijsheid.

Robins laatste wapenfeit was zijn deelname aan het RTL4 tv programma “I Can See Your Voice” in oktober 2020, dit was zo succesvol dat er in 2021 weer iets heel bijzonders in verschiet ligt. 

Zinder -1.5m- Sessies 
Dit concert maakt deel uit van de reeks "Zinder -1.5m- Sessies. Vanaf eind april gaat Zinder Podium, volledig coronaproof, van start met deze intieme, seated concerten op donderdagavond. Er wordt uitgegaan van een bezetting van 30 personen op 1.5 meter afstand. Mochten de maatregelen aangescherpt worden zullen de concerten verplaatst worden.

Programma:
Donderdag 22 april Montis, Goudsmit & Directie 
Donderdag 6 mei Hildegard Mandos & Friends 
Donderdag 20 mei  Robin Borneman
Donderdag 10 juni The New Conrad Miller Trio 

Robin Borneman - extra concert
Regulier Zinder
€ 12,50
Zaal open
21:15 uur
Aanvang
21:30 uur
Locatie
ZINDER Zaal
Genre
Rock
Pop
Blues
Spotify