Rewind

  • Rewind
UITVERKOCHT
Za. 10 Okt

LET OP! Dit event is verplaatst naar 10 oktober! 
Voor meer informatie over tickets kun je mailen naar: support@rewindamsterdam.nl

Bericht vanuit de organisatie van Rewind: 

Belangrijke mededeling: 
Het zal jullie vast niet ontgaan zijn. Naar aanleiding van het welbekende Corona virus moeten alle evenementen boven de 100 bezoekers worden gecanceld tot en met 31 maart. Niemand baalt hier meer van dan wij, maar gezondheid gaat altijd voorop!

Wat betekent dit voor Rewind Tiel? 
Alle Rewind events die in maart zouden plaatsvinden worden dus VERZET! Aangeschafte tickets voor deze events worden automatisch omgezet. jouw aangeschafte ticket is dus geldig voor het volgende Rewind evenement in jouw stad! Daar hoef je helemaal niets voor te doen, alleen onze facebook page in de gaten te houden en de volgende datum in je agenda te noteren!

Nieuwe datum: 
Rewind Tiel wordt verzet van 14 maart naar 10 oktober.
Iedereen die een ticket heeft aangeschaft ontvangt hierover nog een e-mail. Heb je na aanleiding van dit bericht nog vragen en/of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar support@rewindamsterdam.nl

Rewind komt naar Tiel! Het populaire feest uit Amsterdam zorgt door het hele land al sinds 2014 voor uitverkochte zalen met de lekkerste R&B classics en nu is Zinder Podium aan de beurt!

Rewind spoelt terug naar de hitjes van toen en gaat fast forward naar de hits van nu. Een unieke mix tussen The Jackson 5, Nelly, Usher, Beyonce en het hete heden. Flirt, dans, lach en zing mee met muziek en laat schaamteloos de tiener van toen weer toe! Vroeger was nog nooit zo leuk als nu.

Minimale leeftijd: 21 (officiële ID verplicht)

Zaal open
22:00 uur
Aanvang
22:00 uur
Locatie
Zinder Zaal
Genre
Clubavond
Attend