ABBA Fever

  • ABBA Fever
Tickets
Za. 04 Jun
Regulier Zinder
€ 19,00

Let op! Dit concert is verplaatst van zaterdag 15 januari naar zaterdag 4 juni. 

Jawel, een hommage aan de muziek van Agneta, Björn, Benny en Anni-Frid. Dus stof je dansschoenen maar snel af en kom genieten van songs als Mamma Mia, Waterloo, Take a Chance On Me, Voulez-Vous en uiteraard Dancing Queen.

ABBA Fever: een ABBA-tribute act van wereldklasse! Met twee fantastische zangeressen als Agnetha en Frida en twee rasmuzikanten als Björn en Benny, aangevuld met een 5-koppige swingende liveband, zorgt Abba Fever voor een levensechte seventies-sfeer op ieder podium. Al meer dan 40 jaar lang trekt de muziek van ABBA alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Bij een show van Abba Fever word je gegarandeerd teruggevoerd naar de seventies en mag je weer ouderwets uit je dak gaan!

Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo: geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen in deze concertshow en ook de echte ABBA-fans worden verrast met enkele vergeten, maar prachtige albumtracks. Iedereen zal de show van Abba Fever ervaren als een ware revival van een ABBA-concert. Abba Fever onderscheidt zich door de prachtige, handgemaakte kostuums en sfeervolle podiumaankleding inclusief een witte vleugel. De adembenemende stemmen van onze Agnetha en Frida zijn niet te onderscheiden van de echte ABBA-zangeressen. Dit alles maakt een show van Abba Fever tot een onvergetelijke meezingavond. Abba Fever is dan ook niet voor niets de beste ABBA-tribute van Europa! DJ Bas Voigt zorgt voor de pre- en afterparty! 

Coronatoegangsbewijs
Bij een bezoek aan Zinder Podium heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Lees hier meer

ABBA Fever
Regulier Zinder
€ 19,00
Zaal open
20:00 uur
Aanvang
20:00 uur
Locatie
ZINDER Zaal
Genre
Disco