Terug naar Zinder
Zinder Educatie
Educatie >Nieuws > Concert Rockin'Old School

Concert Rockin'Old School

Hét bewijs dat rockmuziek van alle leeftijden is en nog zeker springlevend: Rockin’Old School! Op zondag 28 november organiseren we alweer de 12e editie van Rockin’Old School concert in Tiel. 

zondag 28 november | 13.30 - 16.30 uur | Zinder Zaal

Gestart in het voorjaar van 2015, is ROS inmiddels een gevestigd begrip in Tiel en omgeving voor 55-plussers die elkaar vinden in het spelen in een pop/rockband. 
Vijf popbands, allen ooit gestart vanuit dit project, laten zich horen tijdens een 3 uur durend popconcert. 
Ook tijdens deze editie werd een nieuwe ROS-band gevormd onder leiding van bandcoach Jan Lucas van Velzen. De band speelt een gevarieerd repertoire met covers van o.a. Michael Jackson, Oasis en Eric Clapton. 

Het programma bevat daarnaast optredens van:
•    Voltastreet: Een formatie met een uiteenlopend repertoire; van The Doobie Brothers tot Johnny Cash. 
•    NOSM's: Deze vijf muzikanten spelen covers van o.a. The Eagles, Crosby-Still-Nash&Young en Buckshot Lefongue; een oude bekende tijdens ROS concerten. 
•    Bluesy Friday: Ook deze band met zang van Judith en bluesgitaarpartijen van Henk en Karel oefent wekelijks fanatiek tijdens de vrijdagochtend sessies in de Zinder kelder. 
•    Hekkensluiter van het concert is Sleeky Aged: Hun liefde voor stevige rockmuziek en extra ondersteuning van Piet op toetsen maakt de middag compleet. 

Bestel kaarten
Er zijn geen kaarten meer beschikbaar.

Voor toegang is een coronatoegangsbewijs nodig. 1,5 m afstand houden is verplicht.