Terug naar Zinder
Zinder Educatie
Educatie >Nieuws > Bereikbaarheid i.v.m. Appelpop

Bereikbaarheid i.v.m. Appelpop

Aanstaand weekend (vr 8 en za 9 september) vindt het tweedaagse muziekfestival Appelpop weer plaats. Lessen en cursussen gaan gewoon door. Zinder is op deze dagen niet bereikbaar met de auto.

Aanstaand weekend (vrijdag 8 en zaterdag 9 september) vindt het tweedaagse muziekfestival Appelpop weer plaats. Tijdens Appelpop is het erg druk in en rond Tiel. Ook in de aanloop en nasleep kun je hier mogelijk hinder aan ondervinden. Toch gaan onze lessen en cursussen in Zinder gewoon door! 

Houd rekening met het volgende:
- Zinder is op vrijdag 8 september vanaf 17.00u alleen toegankelijk voor docenten en leerlingen/cursisten die dan les hebben. 
- Op zaterdag 9 september is Zinder ook alleen toegankelijk voor docenten en leerlingen/cursisten die op deze dag les hebben. Het gebouw is vanaf 9.30 uur geopend.
- Je kunt het gebouw alleen via de deur aan de Rechtbankstraat in. Meld je bij de balie met naam en cursus/les.
- Zinder bevindt zich in het hart van het festivalterrein en is op vrijdag en zaterdag niet bereikbaar met de auto.
- Kom – indien mogelijk – lopend of met de fiets. De fietsenstalling in Zinder is gewoon open.
- Vertrek op tijd, door drukte en eventueel oponthoud/afsluitingen doe je misschien langer over je reis dan gewoonlijk.
- Saz-leerlingen op zondag kunnen via de secundaire ingang het gebouw binnen (zoals je gewend bent). Er wordt een opening in de dranghekken gemaakt.

Heb je naar aanleiding van deze mail toch nog vragen? Stuur dan een mailtje of bel naar 0344 63 60 60 (bereikbaar op do en vr tussen  10.00-17.00)