Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
  • Gebouw

    Zinder is hét cultuurgebouw van Tiel. Jong en oud kan er genieten van alles wat met kunst en cultuur te maken heeft. Samen met de naastgelegen Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof maakt Zinder onderdeel uit van Cultuurbedrijf Tiel.

    Foto: Emanuele Scorcelletti

  • Bibliotheek

    In Bibliotheek Tiel tref je een schatkamer vol boeken, tijdschriften, e-books, luisterboeken en dvd’s aan. Er zijn werkplekken met en zonder computers en je kunt gebruikmaken van het gratis Wifi-netwerk. Verder kun je meedoen aan leuke, leerzame en ontspannende activiteiten. En kom ook eens kijken in het moderne Medialab. Hier kun je kennismaken met de nieuwste technologieën en digitale educatie.

  • Trappenhuis Zinder
  • Zinder Podium - Michelle David


Nieuws
24 juli 2019 - Nieuws
Open Dag 2019
In september start ons nieuwe cursusseizoen en dat wordt gevierd met de Open Dag op zaterdag 7 september. Van 11.00 tot 14.00 uur zijn er allerlei dans-, theater-, muziek- en beeldende workshops te volgen, zijn er optredens van cursisten en kun je kennismaken met de docenten.
Lees meer
19 juni 2019 - Nieuws
ZinderZomerWeek van 22 t/m 26 juli
Tijdens de ZinderZomerWeek organiseren we allerlei activiteiten voor kinderen van 4 t/m 16 jaar. Van Circus Koekepan en een Lipdub Videoclip tot de Minecraft Bouwwedstrijd!
Lees meer
03 juni 2019 - Nieuws
Amerikaanse rapper KRS-One neemt videoclip op in Zinder
Na lang wachten was het gisteren eindelijk zover: KRS-One trad op in onze Zinder Zaal! Op de planning stond een concert uit ‘The Freestyle Tour’, maar dat liep - tot grote vreugde van het publiek - even anders…
Lees meer